Naisen ejakulaatio keskustelu suomi raskaus

naisen ejakulaatio keskustelu suomi raskaus

Missäs tynnyrissä sinä oot kasvanut? Touhutipoissa ON elinkelpoisia siittiöitä, ja keskeytetystä yhdynnästä voi tulla raskaaksi: D Aika hauskaa, että joku raukka luulee vielä tänäkin päivänä, että keskeytetty yhdyntä on hyvä ehkäisykeino, eikä sillä missään tapauksessa tule raskaaksi. Nimimerkillä, tunnen tällaisia lapsukaisia jotka ovat saaneet alkunsa juurikin tällaisen keskeytetyn yhdynnän tuloksena.

Onko sinulla raukalla näyttöä siitä että touhutipoissa on siittiöitä? Niin, sitähän minäkin, eipä taida olla. Pelkkiä kuulopuheita jaksat toistella kun uskot niihin. Mutta tiedä se että usko ei ole sama kuin tieto. Mitä sitten vaikka tuntisit sellaisia lapsukaisia. Olitko heidän vanhempiensa sängyn vierellä tarkastamassa saiko mies ejakulaation vai eikö saanut ennenkuin veti peniksensä pois naisestaan. Niin, et tainnut olla sielläkään. Keskeytetty yhdyntä on turvallinen vain silloin kun sitä ei vedetä orgasmin alkuun asti ja se on siitä syystä turvallinen koska niitä helvetin siittiöitä ei touhutipassa ole.

Useimmiten kuitenkin käy niin, että mies haluaa vetää naimalla sen orgasmin koska ei kehtaa runkata naisensa edessä.

Ejakulaatio kuitenkin voi tapahtua jo ennen ennenkuin varsinainen orgasmi tapahtuu ja sperma syöksähtää tulemaan. Sillä ei ole kuitenkaan mitään tekemistä touhutipan kanssa. Jos niitä olisi touhutipassa, niin oiisi ihan sama tapahtuuko ejakulaatio vai ei, koska raskauden mahdollisuus olisi kuitenkin täsmälleen samanlainen. Se taas tarkoittaisi käytännössä sitä että täällä maailmassa olisi lapsia valtavat määrät.

Koska, kai tajuat sen että täällä on harrastettu keskeytettyä yhdyntää ihan ammoisista ajoista saakka ja yllättävää kyllä, lapsia ei ole tullut sen enempää kun niitä tulee kun ejakuloidaan naisen sisällä.

Säälin sitä että sinun ymmärryksesi ei riitä käsittämään sitä kuinka vähän oikeasti tiedät ja kuinka paljon luulet tietäväsi. Ei taida tuolla henkilöllä olla kokemusta touhutippojen toimivuudesta joka täällä on sitä mieltä, että niistä EI muka voisi tulla raskaaksi. Kuinkas ollakaan, nyt jaloissa juoksentelee 2,5 vuotias taapero, joka sai alkunsa juurikin tuolla keinolla.

Eli kyllä voi raskaaksi tulla keskeytetystä yhdynnästä. Enkä minä ole ainut ääliö jolle näin on käynyt. Eli tässä tuolle totuuden torvelle todisteita. Et ole mikään lääkäri, ja jakelet täällä OMAA faktatietoasi, joka voi olla kaikkea muuta kuin totuus kyseisestä asiasta. SINUN ymmärryksesi ei riitä käsittämään näköjään ihan lääketieteellisiä totuuksia raskaaksi tulemisesta.

Taidat olla mies kun noin puolustelet sitä keskeytettyä yhdyntää. Eli sinäkin olet sen verran vajaa, että ymmärryksesi ei riitä käsittämään sitä kuinka vähän oikeasti tiedät ja kuinka paljon luulet tietäväsi. Raivostuttaa tommonen ääliö, joka tulee tänne pätemään, ja toitottamaan suurinpiirtein että harrastakaa vain keskeytettyä yhdyntää, se on täysin turvallista, sama kuin antaisi aseen käteen ja sanoisi, että nyt pelataan venäläistä rulettia!

Toiset tulee hankalammin raskaaksi, joten siksi joillakin tuo keskeytetty yhdyntä ei ole saanut aikaan jälkikasvua. Toisilla taas tärppää heti! Jos ny pikaisesti lasken ne lapset, ketä tunnen ja joiden vanhemmat ovat käyttäneet ns. Annanko näiden henkilöiden yhteystiedot että saat henk. Toivon että sulle käy vahinko, niin eiköhän muutu ääni kellossa.

Aikuinen ihminen, ja noin naiivi. Vetikö miehesi juuri ennen orgasmia peniksensä ulos? Jos veti niin siinä on teillä syy hedelmöittymiseen. Katsos kun mieheltä tulee siemennestettä hieman ennen kuin orgasmi aiheuttaa voimakkaan ejakulaation. Touhutipoissa ei ole todettu olevan siittiöitä ja jos niitä olisi niin teidän jaloissa juoksisi paljon enemmän lapsia kuin mitä nykyään juoksee. Omasta raskaudestasi saat syyttää miestäsi joka ei vetänyt siitintään tarpeeksi ajoissa pois.

Siinä on ainoa syy sille miksi keskeytetty yhdyntä ei ole luotettava ehkäisykeino, kun se luottamus on pelkästään miehen ja miehen tuntemusten harteilla. Osoittakaa minun olevan väärässä, ei noilla lapsellisuuskertomuksilla vaan tieteellä, eli tutkimuksilla joissa on todettu touhutippojen sisältävän siittiöitä.

Niin, juuri niitä lääketieteellisiä todistuksia, eli tutkimuksia kaipasin sinulta. Sinä ET OLE istunut ystäviesi sängyssä tutkailemassa että laukesiko mies varmasti vasta hyvän aikaa siittimen ulosvetämisen jälkeen vai laukesiko jo aikaisemmin, tai vetikö vasta laukeamisen tunteen aikana peniksensä pois naisesta. Koska et ole istunut, etkä ole koskaan touhutippoja tutkinut, sinulla on nyt hieman selitettävää ja vastattavaa Kari Heusalalle joka kirjoittaa tässä: Luulo ei ole tiedon väärti, joten hanki niitä tieteellisiä tutkimuksia jotka puolustavat sinun sanojasi, tai pidä typerä pääsi kiinni.

Tiesitkö edes sitä että mies voi ejakuloida, eli siemennestettä, ei siis touhutippoja, voi tulla ilman orgasmia? Eikä sillä onko touhutipoissa siittiöitä vai ei.. Aiheenahan oli se, voiko keskeytetystä yhdynnästä tulla raskaaksi.. Jos "ehkäisynä" on ollut keskeytetty yhdyntä ja on tullut raskaaksi niin vastaus on, että keskeytetystä yhdynnästä voi tulla raskaaksi.

Vaikka penis olisikin vedetty ulos sekuntia liian myöhään, on "ehkäisynä" käytetty keskeytettyä yhdyntää.. Ethän sinä voi olla tosissasi, ethän? Jos pidät tuota tutkimusta luotettavana, niin todistit juuri sen mitä tuossa joku sanoi: Käsittämätöntä paskanjauhantaa ja aivan selkeästi vailla mitään sen parempaa tietoa. Olen tuosta asiassa, eli keskeytetyn yhdynnän ehkäisytehosta samaa mieltä ja olen sen tuonut myös ilmi, mutta tässä onkin keskusteltu siitä onko touhutipoissa siittiöitä ja siinä mielessä keskeytetty yhdyntä, eli se ettei ejakuloida naisen sisään, on turvallista.

Ongelmia, eli lapsia syntyy siinä tilanteessa kun keskeytetty yhdyntä viedään liian pitkälle, eli joko orgasmiin tai hyvin lähelle orgasmia, jolloin siemennestettä voi alkaa jo erittymään vaikka itse orgasmivaihe ei olisikaan vielä ihan päässyt alkuun. Miehellä orgasmi ja ejakulaatio ovat kaksi aivan eri asiaa ja se täytyy ymmärtää kun tästä aiheesta keskustelee. Minä en suosittele keskeytettyä yhdyntää ehkäisykeinona koska se riippuu miehestä ja miehen tuntemuksista ja kuten kaikki voivat ymmärtää, mies helposti ajattelee panon aikana että "kyllähän tässä vielä voi kerran kiskaista ja sitten nopeasti pois", mikä on täysin väärä keino.

Jos keskeytetty yhdyntä toteutetaan oikeaoppisesti, niin yhdyntä voidaan suorittaa ilman vaaraa siihen saakka kun mies alkaa tuntemaan että kohta voisi alkaa orgasmi tulemaan jos hommia jatketaan.

Siinä vaiheessa pitää yhdyntä keskeyttää, vetää penis pihalle ja runkata loppuun. Keskeytettyä yhdyntää EI SAA harrastaa siten että yhdynnän kanssa aiheutetaan miehelle orgasmi, koska juuri silloin niitä siittiöitä voi päästä naisen sisään vaikka itse orgasmi tuntuisikin tulevan vasta pihalla ollessa! Luulo ei ole tiedän väärti, idiootti. Eikä ainoastaan tuo tutkimus tue tuota tulosta, vaan ne miljardit ja taas miljardit yhdynnät joita suoritetaan joka ikinen vuosi ilman ehkäisyä ja joista ei synny lapsia.

Raskaaksi tulo ei yksinkertaisesti ole niin vaikeaa että se selittäisi tuon tuloksen. Opettelisitte ymmärtämään asioita ja niiden välisiä suhteita ja ennenkaikkea tutustuisitte koko aiheeseen. Heusala on tekstissään oikeassa, oppi on teihin uponnut syvälle, vaikkakin kyse "opissa" on väärinymmärryksestä, jopa niin suuressa väärinymmärryksessä että teidän älynne ei enää suostu käsittämään asioiden välisiä yhteyksiä.

Teille asiassa kyseessä on uskonto, eikä tieto. Mikäli et raskaana ole, suosittelen silti soittamaan neuvolaan ja hommaamaan vaikka sitä kautta ehkäisypillerit, pelaat venäläistä rulettia sen suhteen, että tuletko raskaaksi vai et, jos ehkäisystäkään ei huolehdita kunnolla. En lauennut ollenkaan seksin aikana enkä tietenkään jälkeenkään ja se muija käytti vielä kaikenlisäksi pillereitä. Teki onneksi abortin koska en todellakaan halua vielä isäksi enkä todellakaan tällä tavalla Väite siitä, että niin sanotut touhutipat sisältäisivät siittiöitä, on peräisin luvun loppupuolelta.

Väitteen tarkoituksena lienee alkujaan ollut se, että kansalaiset olisivat alkaneet käyttää uutta kumista ehkäisyvälinettä, jonka Charles Goodyearin vuonna tekemä keksintö tuotannollisesti mahdollisti. Kyseessä on englantilainen viitta eli kumi, joka nykyisin kondomina tunnetaan. Jo luvun alkupuolella arvostettu gynekologi ja seksuaalisuuden tutkija Theodore van de Velde totesi, että touhutipat eivät sisällä siittiöitä.

Asia on myöhemmin tutkimuksin todistettu, mutta siitä huolimatta edelleenkin esimerkiksi kaikissa terveysopin kirjoissa väitetään, että touhutipat sisältävät siittiöitä. Tiedän tämän, koska olen Suomen suurimman kustantamon toimesta käynyt kaikki yläasteella ja lukioissa käytetyt terveysopin kirjat läpi ja ilmoittanut kustantamolle niissä olevat asiavirheet.

Niitä muuten oli rutkasti. Seksologiassa ei tietääkseni ole olemassa yhtään tutkimusta, joka osoittaisi, että touhutipassa olisi siittiöitä. Olen henkilökohtaisesti käynyt seksuaalisuutta käsittelevät tutkimukset läpi luvun alkuun saakka. Mikäli joku touhutippoja ja siittiöitä tukevan tutkimuksen löytää, niin otan lähdetiedon todella mielelläni vastaan. Keskeytetty yhdyntä ei kuitenkaan ole paras mahdollinen raskauden ehkäisyyn tarkoitettu menetelmä, koska mies saattaa ottaa peniksen naisen emättimestä vasta silloin, kun siemensyöksy on jo alkanut.

Erään tutkimuksen mukaan on kuitenkin näin: Withdrawal may be an effective backup method for couples who have difficulties using other contraceptives, including women who have trouble taking pills regularly and couples who irregularly use condoms. Toisaalta toinen tutkimus huomauttaa, että: Touhutippoja on siis aivan turha syyttää raskaudesta, vaan kyllä syy on miehen, joka vetäytyy yhdynnästä liian myöhään. Tuolla meiningillä raskauden todennäköisyys on todellakin suuri.

Siinä mielessä hyvä, että raskaus olisi ihan sopiva, koska jos et vielä ole raskaana, niin ihan pian olet. Miehen halut eivät ole muuttuneet minnekään ja omat ovat vain voimistuneet. Massu alkaa olla hieman edessä, joten asentoja täytyy hieman vaihdella. Toisin ensimmäisen lapsen kanssa. Haluni katosivat lähes kokonaan. Ja miehenikin oli jotenkin hämillään massun takia..

Ensimmäisen lapsen kanssa sitä kai on jotenkin ymmällään koko touhun kanssa, kun kaikki on uutta.. Meillä homma meni näin: Kaksospoikia odottaessa teki ihan kokoajan mieli ja sänkyhommissa kuluikin paljon aikaa ja energiaa Tyttöä odottaessa ei olis voinu vähempää kiinnostaa koko homma Tosin miehelleni tuotin mielihyvää paljon enemmän, hän nauttii suunnattomasti esim.

Sitähän voi toiselle tuottaa mielihyvää, vaikka itseä ei niin haluttaisikaan Kannattaisko kotona ehdottaa? Kolmen äippä , Siis millä ilveellä te jotkut voitte olla ilman seksiä koko raskausajan? Ja jos miehelle sanoo ei monta kuukautta, olkoonkin raskaana ja sanokoon mies että ymmärtää kyllä lakon, niin huonosti käy.

Tuo on juuri sitä erkaantumista puolisosta jota lapsen syntymä voi vielä tehostaa väsyttää, ei ole aikaa jne. Mun mielestä seksi kuuluu parisuhteeseen ja luo yhteyttä puolisoiden välille. Tietenkin on elämässä hetkiä jolloin ei halua tai voi rakastella, mutta ei niitä kuukausissa lasketa sentään! Itse olen raskaana ja alussa oli haluttomuutta mutta en silti kieltäytynyt mieheni hyväilyistä.

Miehellä on muutenkin oma kasvunpaikkansa raskausaikana kun nainen keskittyy hoivaamaan miehen sijasta syntymätöntä lastansa ja syntymän jälkeen sitten uutta perheenjäsentä. Älkää sulkeko miestä ulkopuolelle!

Miehelle tuo seksi on usein tärkeämpää kuin naiselle ja jotenkin ne kyllä keksivät keinonsa tyhjentää pussejaan. Oli ehkä ikävästi kirjoitettu mutta oikeasti mua ihmetyttää naisten välinpitämättömyys väljähtänyttä seksielämää kohtaan.

Seksi kuuluu parisuhteeseen ja jos sitä ei siellä ole, jotain on vialla. Näin se vaan on, sanokoon mies teille mitä tahansa.

Tämä oli vissiin ainakin mulle suunnattu. Seksi ei ole koskaan ollut minulle tärkeä asia. Ja mies on sen alusta asti tiennyt. Joudun minäkin luopumaan joistain asioista raskauden ajaksi, joten minusta on huomaavaista, että miea ei yritä pakottaa minua harrastamaan seksiä, kun en sitä yhtään halua.

Ja suuseksistä minulle tulee oksetusreaktio, joten se on poissuljettu mahdollisuus. Minä itse voisin olla ilman seksia vaikka vuosia, mutta normaalioloissa se sujuu ja saatan jopa nauttiakin yleensä.

Mutta nyt ei vaan jostain syystä kiinnosta sitäkään vähää kuin yleensä. Normaalistikain meillä harrastetaan seksiä vain noin kerran viikossa. Ja näin on ollut myös minun kahden edellisen mieheni kanssa.

Ja ei, eromme eivät ole johtuneet seksin vähyydestä vaan minä olen molemmilla kerroilla kaivannut yksin olemista ja lopettanut suhteet. Kaikille seksi ei vain ole niin tärkeä asia. Ja sitä on mahdoton mihihkään muuttaa. Toisia ei vain kiinnosta kun paha olo ja houlestuttaa jos se sittenkin vahingoittaa lasta yms.

Tähän asti rv 31 on rakasteltu yhtä usein kuin ennen raskauttakin, noin kerran-pari viikossa. Viikon 24 jälkeen omat haluni on lisääntyneet, mutta mieheni halut pysyneet samana. Alussa otin siitä kamalasti tressiä ja yritin vikitellä miestä hommiin seksikkäin alusvaattein ym. Siitähän vasta tuli surkee olo! Ei kannata ottaa stressiä, jos raskausaikana hommat takkuilee.

Se on kuitenkin ohimenevä tila! Itse oon siirtynyt nettipornon suurkuluttajaksi ja oppinut itsestäni sitä kautta uusia puolia. Kyllä on bylsitty koko raskausajan. Ei vaan pidä rynkyttää kovasti, vaan lämmöllä ja läheisyydellä hoitaa homma kotiin-kyllä se vaimosikin siitä Minull on halut kadonneet raskauden alettua, en edes kostu samalla tavalla kuin ennen raskautta. Se tuntuu omituiselta, sillä ennen raskautta minä olin se aktiivisempi osapuoli ja tein usein aloitteet.

Mutta toivotaan ett' tilanne muuttuu taas takaisin. Eli silloin kun itseäni ei niin huvita, minusta on kyllä mukava ja oikein antaa miehelleni tyydytys käsin tai suulla kyllähän sekin on seksiä!

En myöskään ymmärrä sitä, että mies saisi vain odottaa monta kuukautta ilman seksiä koska minun ei tee juuri nyt mieli raskauden takia. Seksi kuuluu parisuhteeseen ja luo ja pitää yllä läheisyyden tunteita. En väittänytkään, että mies olisi täysin tyytyväinen tähän tilanteeseen, mutta on joka tapauksessa sopeutunut ajatukseen.

Vähän huono omatunto minulla kyllä tilanteesta on. Mutta tuntuisi kamalalta yrittää myöskään pakotttaa itseäni touhuun, kun ei yhtään huvita. Eikä se varmasti miehestäkään niin kivaa olisi kun hän kuitenkin tietäisi, että minä hampaita kiristellen suostuisin pakolla Eikä tätä nyt kuitenkaan ikuisesti kestä. Olen minäkin joutunut luopumaan kokonaan mm siiderin juonnista ja baareilusta tämän raskauden ajaksi.

Ja voihan se mies sitten omakätisesti puuhailla, jos sellaista tarvetta ilmenee. Eli kysynkin että miksi juuri minun siis pitäisi pakkoharrastaa seksiä miehen mieliksi eikä näin päin, että mies hyväksyy seksittömyyden raskauden ajaksi? Miksi juuri naisen pitää olla se uhrautuva osapuoli? Ei naisen tarvitse uhrautua. Mutta miksi mies kärvistelisi ilman seksiä kuukausikaupalla?

Jos sinä et halua, sinua ei varmaankaan haittaa, jos miehesi käy hoitamassa seksintarpeensa jonkun muun kanssa. Sinun ei tarvitse uhrautua, eikä hänenkään. Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin numeroina, ilman välilyöntejä: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu.

Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, luo uusi käyttäjätili. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia.

Minä ejakuloin lähes joka kerta kun saan kunnon seksiä. Mieskin oikein innostuu kun alkaa ruutaamaan kunnolla. Ilman pyyhettä ei kannata touhuta, muuten menis koko sänky pesuun. Isot pojat ovat kertoneet, että pornosaiteilta löytyy kyllä naisia, jotka ejakuloivat. Varmaan tunnetuin on nimeltään Cytherea. Katsele jos haluat, on niitä siis muitakin. Mutta tuo on kuitenkin ihan normaalia! Varautuu vaan etukäteen siihen, että saattavat paikat kastua enemmänkin kuin yleensä seksin aikana. Joskus mullakin purskahtaa nesteet sängylle tai miehen käsille.

Ehkä kerran tai pari kuussa. Aina ei ole otollinen aika tuolle ejakuloinnille. Sen jälkeen on yleensä mukava olo, ja ei tuo miesystäväänikään haittaa, enemminkin on iloinen puolestani kun tuntuu hyvältä.

Joskus jos oikein kovasti puristaa, tulee varmaan myös pissaa, mutta kyllä se neste on yleensä vähän toisenlaista kun pissa. Olen minäkin tehnyt "hajutestejä" nesteestäni. Niinpä se, mitä rakkoon kiihotuksen aikana kertyy, sisältää varsin laimean määrän virtsalle ominaisia aineita. Lisäksi nesteessä on jotakin makeaa, olisiko ollut glukoosia. Seksin aikana tulee muutamia pikku purkauksia jonka kyllä tunnen ja mieskin sanoo huomaavansa liukasteen lisääntymisenä.

Sitten orgasmin hetkellä sitä tulee hieman suurempi määräjoten lakanalle laitan aina ennen aktia pyyhkeen.

Myös tämä ilmiö kaalimadon kanssa sooloillessani on lähes joka kerta. Ihan hassua, että tästä yleensä tarvitsee enää edes keskustella. Saan nykyään naisen kuin naisen muuttumaan suihkulähteeksi, mikäli esteenä eivät ole naisen omat estot. Mun kokemuksen mukaan noin testitapausta naiset ovat tuossa suhteessa biologisesti ihan samoin rakennettuja, ja kyse on enemmänkin kumppanin osaamisesta ja siitä uskaltaako nainen mennä loppuun saakka.

Jotkut pelkäävät sotkevansa paikat tms. Orgasmi saattaa olla todellakin niin voimakas, että yllättää ensikertalaisen perusteellisesti. Ja yllättävän moni jopa aika kokeneistakin naisista on ejakuloinut ensimmäistä kertaa kanssani , joten ehkä siitä perspektiivistä tällainen keskustelu kannattaa.

Jehnny Tightlips Tunnettu jäsen. Jehnny Tightlips , Juu, kiirettä on pitänyt, mutta kukaan ei ole ollut pettynyt. Kaikkien kanssa ei ole onnistunut, mutta nekin, jotka eivät ole ejakuloineet, ovat ymmärtäneet asian ytimen. Lopullisesti heillä jää homma kiinni jo siinä vaiheessa, kun tarvittava paine alkaa muodostua eli jonkinlainen sisäänrakennettu pissankarkaamispelko säikäyttää.

No sitten on keksitty jotain muuta hauskaa. Toiset tulee hankalammin raskaaksi, joten siksi joillakin tuo keskeytetty yhdyntä ei ole saanut aikaan jälkikasvua. Toisilla taas tärppää heti! Jos ny pikaisesti lasken ne lapset, ketä tunnen ja joiden vanhemmat ovat käyttäneet ns. Annanko näiden henkilöiden yhteystiedot että saat henk. Toivon että sulle käy vahinko, niin eiköhän muutu ääni kellossa. Aikuinen ihminen, ja noin naiivi. Vetikö miehesi juuri ennen orgasmia peniksensä ulos?

Jos veti niin siinä on teillä syy hedelmöittymiseen. Katsos kun mieheltä tulee siemennestettä hieman ennen kuin orgasmi aiheuttaa voimakkaan ejakulaation. Touhutipoissa ei ole todettu olevan siittiöitä ja jos niitä olisi niin teidän jaloissa juoksisi paljon enemmän lapsia kuin mitä nykyään juoksee.

Omasta raskaudestasi saat syyttää miestäsi joka ei vetänyt siitintään tarpeeksi ajoissa pois. Siinä on ainoa syy sille miksi keskeytetty yhdyntä ei ole luotettava ehkäisykeino, kun se luottamus on pelkästään miehen ja miehen tuntemusten harteilla.

Osoittakaa minun olevan väärässä, ei noilla lapsellisuuskertomuksilla vaan tieteellä, eli tutkimuksilla joissa on todettu touhutippojen sisältävän siittiöitä. Niin, juuri niitä lääketieteellisiä todistuksia, eli tutkimuksia kaipasin sinulta. Sinä ET OLE istunut ystäviesi sängyssä tutkailemassa että laukesiko mies varmasti vasta hyvän aikaa siittimen ulosvetämisen jälkeen vai laukesiko jo aikaisemmin, tai vetikö vasta laukeamisen tunteen aikana peniksensä pois naisesta.

Koska et ole istunut, etkä ole koskaan touhutippoja tutkinut, sinulla on nyt hieman selitettävää ja vastattavaa Kari Heusalalle joka kirjoittaa tässä: Luulo ei ole tiedon väärti, joten hanki niitä tieteellisiä tutkimuksia jotka puolustavat sinun sanojasi, tai pidä typerä pääsi kiinni.

Tiesitkö edes sitä että mies voi ejakuloida, eli siemennestettä, ei siis touhutippoja, voi tulla ilman orgasmia? Eikä sillä onko touhutipoissa siittiöitä vai ei.. Aiheenahan oli se, voiko keskeytetystä yhdynnästä tulla raskaaksi.. Jos "ehkäisynä" on ollut keskeytetty yhdyntä ja on tullut raskaaksi niin vastaus on, että keskeytetystä yhdynnästä voi tulla raskaaksi. Vaikka penis olisikin vedetty ulos sekuntia liian myöhään, on "ehkäisynä" käytetty keskeytettyä yhdyntää..

Ethän sinä voi olla tosissasi, ethän? Jos pidät tuota tutkimusta luotettavana, niin todistit juuri sen mitä tuossa joku sanoi: Käsittämätöntä paskanjauhantaa ja aivan selkeästi vailla mitään sen parempaa tietoa. Olen tuosta asiassa, eli keskeytetyn yhdynnän ehkäisytehosta samaa mieltä ja olen sen tuonut myös ilmi, mutta tässä onkin keskusteltu siitä onko touhutipoissa siittiöitä ja siinä mielessä keskeytetty yhdyntä, eli se ettei ejakuloida naisen sisään, on turvallista.

Ongelmia, eli lapsia syntyy siinä tilanteessa kun keskeytetty yhdyntä viedään liian pitkälle, eli joko orgasmiin tai hyvin lähelle orgasmia, jolloin siemennestettä voi alkaa jo erittymään vaikka itse orgasmivaihe ei olisikaan vielä ihan päässyt alkuun.

Miehellä orgasmi ja ejakulaatio ovat kaksi aivan eri asiaa ja se täytyy ymmärtää kun tästä aiheesta keskustelee. Minä en suosittele keskeytettyä yhdyntää ehkäisykeinona koska se riippuu miehestä ja miehen tuntemuksista ja kuten kaikki voivat ymmärtää, mies helposti ajattelee panon aikana että "kyllähän tässä vielä voi kerran kiskaista ja sitten nopeasti pois", mikä on täysin väärä keino.

Jos keskeytetty yhdyntä toteutetaan oikeaoppisesti, niin yhdyntä voidaan suorittaa ilman vaaraa siihen saakka kun mies alkaa tuntemaan että kohta voisi alkaa orgasmi tulemaan jos hommia jatketaan.

Siinä vaiheessa pitää yhdyntä keskeyttää, vetää penis pihalle ja runkata loppuun. Keskeytettyä yhdyntää EI SAA harrastaa siten että yhdynnän kanssa aiheutetaan miehelle orgasmi, koska juuri silloin niitä siittiöitä voi päästä naisen sisään vaikka itse orgasmi tuntuisikin tulevan vasta pihalla ollessa! Luulo ei ole tiedän väärti, idiootti. Eikä ainoastaan tuo tutkimus tue tuota tulosta, vaan ne miljardit ja taas miljardit yhdynnät joita suoritetaan joka ikinen vuosi ilman ehkäisyä ja joista ei synny lapsia.

Raskaaksi tulo ei yksinkertaisesti ole niin vaikeaa että se selittäisi tuon tuloksen. Opettelisitte ymmärtämään asioita ja niiden välisiä suhteita ja ennenkaikkea tutustuisitte koko aiheeseen. Heusala on tekstissään oikeassa, oppi on teihin uponnut syvälle, vaikkakin kyse "opissa" on väärinymmärryksestä, jopa niin suuressa väärinymmärryksessä että teidän älynne ei enää suostu käsittämään asioiden välisiä yhteyksiä. Teille asiassa kyseessä on uskonto, eikä tieto. Mikäli et raskaana ole, suosittelen silti soittamaan neuvolaan ja hommaamaan vaikka sitä kautta ehkäisypillerit, pelaat venäläistä rulettia sen suhteen, että tuletko raskaaksi vai et, jos ehkäisystäkään ei huolehdita kunnolla.

En lauennut ollenkaan seksin aikana enkä tietenkään jälkeenkään ja se muija käytti vielä kaikenlisäksi pillereitä. Teki onneksi abortin koska en todellakaan halua vielä isäksi enkä todellakaan tällä tavalla Väite siitä, että niin sanotut touhutipat sisältäisivät siittiöitä, on peräisin luvun loppupuolelta.

Väitteen tarkoituksena lienee alkujaan ollut se, että kansalaiset olisivat alkaneet käyttää uutta kumista ehkäisyvälinettä, jonka Charles Goodyearin vuonna tekemä keksintö tuotannollisesti mahdollisti.

Kyseessä on englantilainen viitta eli kumi, joka nykyisin kondomina tunnetaan. Jo luvun alkupuolella arvostettu gynekologi ja seksuaalisuuden tutkija Theodore van de Velde totesi, että touhutipat eivät sisällä siittiöitä. Asia on myöhemmin tutkimuksin todistettu, mutta siitä huolimatta edelleenkin esimerkiksi kaikissa terveysopin kirjoissa väitetään, että touhutipat sisältävät siittiöitä.

Tiedän tämän, koska olen Suomen suurimman kustantamon toimesta käynyt kaikki yläasteella ja lukioissa käytetyt terveysopin kirjat läpi ja ilmoittanut kustantamolle niissä olevat asiavirheet. Niitä muuten oli rutkasti. Seksologiassa ei tietääkseni ole olemassa yhtään tutkimusta, joka osoittaisi, että touhutipassa olisi siittiöitä.

Olen henkilökohtaisesti käynyt seksuaalisuutta käsittelevät tutkimukset läpi luvun alkuun saakka. Mikäli joku touhutippoja ja siittiöitä tukevan tutkimuksen löytää, niin otan lähdetiedon todella mielelläni vastaan.

Keskeytetty yhdyntä ei kuitenkaan ole paras mahdollinen raskauden ehkäisyyn tarkoitettu menetelmä, koska mies saattaa ottaa peniksen naisen emättimestä vasta silloin, kun siemensyöksy on jo alkanut. Erään tutkimuksen mukaan on kuitenkin näin: Withdrawal may be an effective backup method for couples who have difficulties using other contraceptives, including women who have trouble taking pills regularly and couples who irregularly use condoms.

Toisaalta toinen tutkimus huomauttaa, että: Touhutippoja on siis aivan turha syyttää raskaudesta, vaan kyllä syy on miehen, joka vetäytyy yhdynnästä liian myöhään.

Tuolla meiningillä raskauden todennäköisyys on todellakin suuri. Siinä mielessä hyvä, että raskaus olisi ihan sopiva, koska jos et vielä ole raskaana, niin ihan pian olet. Tee raskaustesti, kun olet raskaana ota yhteys neuvolaan. Ei olisi kamala katastrofi, jos raskaana olisin: Ennen olen kyllä käyttänyt ehkäisyä varman päälle, oon syönyt e-pillereitäkin mutta lopetin ne sitten. Ja tämä minun mies ei ole mikään yhden illan juttu, seurustelua takana jo vuosia. Että en ole mikää "vastuuton teinikakara" niin kuin ihmiset heti asian ymmärsi.

Niin ja joku kysyi, onko mies lauennut sisälle, vastaus: Niin kuin ekassa viestissä kirjoitin, kortsu on aina laitettu ennen "tosi touhuihin" ryhtymistä.

Selvitin myös antibiootin vaarallisuuden. Pakkausselosteessa lukee että voi käyttää raskauden ja imetyksen aikana. Eli ei ole vaarallista. Kyllä tässä lapsellisia ovat tuollaiset vastaajat, etkä sinä.

Raskaaksi tuleminen on vaikeampaa kuin annetaan ymmärtää. Tiedän monia pareja, jotka yrittävät kuukausia, vaikka kummassakaan ei ole fyysistä vikaa. Yhdynnän on vain osuttava juuri oikeille päiville, ja se ei ole ollenkaan niin helppoa.

Itse menin vastaavalla tavalla peloteltuna 1,5 päivän päästä keskeytetyn yhdynnän jälkeen apteekkiin hakemaan jälkiehkäisyä. Proviisori hymyili ja sanoi suoraan, että raskaus olisi hyvin epätodennäköinen, mutta voi sen jälkiehkäisyn silti ostaa. Ja sanoi että liiaksi ihmisiä pelotellaan tällaisilla puheilla, vaikka ei liika varovaisuus haitaksi ole.

Ikävää, että osa sinulle suunnatuista vastauksista kuulosti teinitytön pelottelulta: Vaikka olisi kuinka epätodennäköistä ja hyvin huolehdittu ehkäisystä niin raskaaksi vain voi siltikin tulla! En todellakaan tarkoita, että minusta nämä "joo olet selvästi raskaana" viestit olisi mitenkään järkeviä, mutta kun tänne kaikki tulevat paniikissa siitä raskauden mahdollisuudesta kyselemään niin niissä tapauksissa yleensä aina se raskaus kuitenkin on mahdollinen..

Kirjoituksestasi voisi helposti saada sellaisenkin kuvan, että raskautuminen on kaikilla aina todella vaikeaa ja siitä syystä ehkäisyä yms. Vastaa alkuperäiseen viestiin Raskaana?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Naisen ejakulaatio keskustelu suomi raskaus -

Siinä on ainoa syy sille miksi keskeytetty yhdyntä ei ole luotettava ehkäisykeino, kun se luottamus on pelkästään miehen ja miehen tuntemusten harteilla. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Ja jos miehelle sanoo ei monta kuukautta, olkoonkin raskaana ja sanokoon mies että ymmärtää kyllä lakon, niin huonosti käy. Mulla välillä kyllä tekee seksiä mieli, mutta olen fyysisesti niin kömpelö ja kipeä, että emme kuitenkaan varsinkaan viime aikoina ole puuhailleet. Naisen ejakulaatio on miehen ejakulaatiota vastaava ilmiö, jossa naiselta purkautuu — yleensä orgasmin aikana — Skenen rauhasten tuottamaa eritettä. Mutta nyt ei vaan jostain syystä kiinnosta sitäkään vähää kuin yleensä. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Sitä joko on tai ei, ei siihen muita todennäköisyyksiä ole. Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta?

Naisen ejakulaatio keskustelu suomi raskaus -

Toimenpiteessä munanjohtimiin asetetaan metalliset klipsit, jotka tukkivat munanjohtimet lopullisesti ks. Naisen sterilisaatio tehdään laparoskopiassa eli vatsaontelon tähystyksessä. Sekin on mukavaa ja tärkeää. Pitkän uran tehnyt kokki Antti Vahtera opastaa videolla, miten keitetään täydellisiä uusia perunoita. Tuntuu että mielialavaihtelee nyt enemmän. Kovin on leväperäistä touhunne. Kysyn nyt, että kuinka suuri mahdollisuus tästä on tulla raskaaksi?

0 thoughts on “Naisen ejakulaatio keskustelu suomi raskaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading