Lesbot rakastelee suomi treffi

lesbot rakastelee suomi treffi

Jos jollekkin en kelpaa omana pikku itsenäni niin so what? En mäkään kelpuuta ihan ketä vaan.. En aio tyytyä kompromisseihin.. Sanokaa sit vaikka että elän satumaailmassa, mutta uskon et mullekki on tuolla jossain sielunystävä, mutta en tiedä onko hän ns. En ota sitä riskiä et alan karsimaan ja kulkisin onneni ohi Uskoa pitää ja kyyniseksi ei saa tulla vaikka välillä se onkin vaikeaa..

En missään nimessä tarkoittanut, että vammaiset ihmiset sais mennä vain oman "ryhmänsä" deittiin, ei tietenkään, mitäs järkeä siinä olis. Niin no on kai se noinkin, mutta aika lokeroivaa musta silti Sama ko ois blondien oma deitti Asiasta tehdään iso numero ja keskitytään vain kaikista epäolennaisimpaan asiaan..

En siis ota mitenkään jyrkästi kantaa, kerron vaan mielipiteeni. Tiedän pyörätuolissa istuvan nuoren naisen, joka ei suostu vilkaisemaankaan muihin kuin "normaaleihin" miehiin, ja syystä siitä tämä tyttö onkin monesti parisuhdemarkkinoilla "selkäänsä saanut", kelvannut kuukausiksi, jopa vuosiksi, mutta kestävään ja pitkäaikaiseen suhteeseen, perheen perustamiseen EI.

Sitä ihmettelen vain sivustaseuraajana, että miksi itsekin vammaisella on niin älytön kritiikki seurustelukumppania etsiessä?!! En tietenkään tarkoita, että kenenkään pitäisi kelpuuttaa mitä vaan, mutta antaa sitten mahdollisuus kaikille tasapuolisesti, eikä raakata heti vammaisia pois joukosta, varsinkaan jos itsekin on vammainen.

Ajattelin jo ettei kukaan muu uskalla kommentoida toisensuuntaisista kokemuksia, vaikka niitä varmastikin on lisääkin. En tiedä osuinko jotenkin arkaan paikkaan, vai peräti muurahaispesään, kun on niin vaisusti vastailtu.

Nää on niin vaikeita asioita, eikä se vamma ihmisestä tee yhtään vähemmän raadollista. Joskin siinä voi piillä kasvattava aspekti jos siis on jonkin vamman omakseen saanut , mutta ei välttämättä. Kuinka moni itse vammainen olisi valmis deittaileen toista samanmoista???

Mä en tarvii toista ihmistä ollakseni minä ja ollakseni onnellinen, mulla on elämää ilman miestäki.. Sä saat kuulostamaan asian niin epätoivoselta ja säälittävältä kaikkien kohdalle, joilla on jokin vamma Mä etsin sieluntoveria ja jos sellaista ei löydy niin sitten niin ei ollu tarkotettu,siihen asti hengailen ja pidän hauskaa, elän Yleensä nettideitit on vaikeita, kun asiat pitäs kertoa. Mutta mä tiedän sen kokemuksesta, että terveissä naisissa on ihmisiä joilla on halua myös lähestyä vammaisia.

Ne on aitoja ihmisiä ja se miks sit asia ei etene, nii o usein se oman elämän tilanne. Olen pyörtuolissa istuvan naisen kanssa samaa mieltä, että lokerointi on väärä lähtökanta. Asiat vain tulee aina kaikilla eritapaan Ihmisillä ja ihmisillä on eroa. Jos olet pyörätuolissa, se ei vielä tarkoita että sinut on helppo huijata.

Mutta on niitä jotka ovat ikuisesti lapsia. CP-vammaisia, vai niitä, joilla on ns. Mitä se semmonen lokerointi kannattaa, ei kai vammaiset toisiaan etsi siinä missä terveet terveitä? Mä itse istun pyörätuolissa, enkä mä etsi "terveitä" tai "vammaisia" vaan ihmistä, jonka kans kemiat pelaa ja sydämet lyö yksiin.

Jos itsetunto pelaa ja ihminen hyväksyy itensä, ei sillon vammaisetkaan mitään erityisdeittiä tarvitse. Etiäppäin vaan, sano mummo hangessa! Jos joku ei mua hyväksy sellaisena kun mä olen, en mäkään sellaisen ihmisen kans toimeen tulisi. Rohkeasti vaan muiden sekaan ja pää pystyssä, sillä asenteella mä olen tähänkin asti pärjännyt.

Varmaan riippuu vamman asteesta, kuinka helppoa on löytää sielunkumppani. Jos on vaikeahko aivovamma esim. Tämä voi rajoittaa esim. Deittisivusto, jossa tällaisetkin rajoitteet olisi otettu paremmin huomioon, voisi olla hyväkin asia, eikä sen tarvitsisi olla pelkästään vammaisille rajattu, vaan positiivisesti vammaisuuteen suhtautuvat voisivat olla myös tervetulleita.

Itseasiassa löysin kansainvälisen sivuston nimeltä http: Eikö "omasta jutusta" ja jengistä voisi olla myös ylpeä? Mielestäni ajatus on ihan kannatettava. Itse olen vammainen mies ja voisin rakastua vammaiseen naiseen mutta kuitenkin kaikkihan me rakastutaan ihmiseen ei vammaan.

Olen itsekkin vammainen olen samaa mieltä kuin "pyörätuolissa istuva nainen" vaikka joudunkin olemaan aika paljon yksin. Haluaisin läheistä ystävää mutta sellaisen löytäminen on erittäin vaikeaa. Tarvitsen avustajaa netin käyttämiseen koska en pysty itse kirjoittamaan Tarvitsen avustajaa myös baarissa elokuvissa ja jääkiekko otteluissa käymiseen. Haluaisin tutustua "pyörätuolissa istuva nainen" kaltaisiin fiksuihin ja älykkäisiin naisiin mutta en tiedä miten siinä onnistuisin.

Itse en ole ns. Kyllä voisi olla ihan hyvä, että olisi vaihtoehtona tällainen vammaisille tarkoitettu deittipalsta. Ei se ole keneltäkään pois, eikä ketään mielestäni lokeroi. Ilmoituksen tekeminen ja ilmoitukseen vastaaminen maksullista. Mistä nyt sitten saan nuorena salaisesti helposti pikapanot. Kaikki jotka omistaa kikin. Voisivat laittaa kikkinsä tänne: Onko kenelläkään tietoa mihin gaybaariin kannattaisin parikymppisen kollin mennä?

Missä on hyvä meno ja hotteja homoja? Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Gay Hyvät paras gay treffi palvelu internetissa? Hyvät paras gay treffi palvelu internetissa? Minun suomen kieli näköjän on niin huono, että en millä löytäis hyvä paika mistä saisin löytää sopiva mies kumppani seikailun.

Iskuri pilalla Mikä tää uus iskurin päivitys on?! Kaikki vaan Kaikki jotka omistaa kikin. Onko tää se aapon paikka, missä nuppi sekoooooooo? Qruiser on hyvä, jos haluaa vaikka muutakin ku seksii ja seikkailua: Oli se silloin vielä hyvä, mutta ei nykyisin sillä siellä riehuu vain kaksi bannattua kusipäätä jokaisessa keskustelussa ja ovat pilanneet koko saitin.

Taitaa olla surkein vähemmistöjen saitti nykyisin. Ei tarvitse pitkään odotella, kun he ilmoittautuvat tässäkin keskustelussa ja tapaansa mukaan pilaavat tämänkin keskustelun asiattomilla kommeteilla.

Onhan noita muitakin saitteja vähemmistöille ja googlaamalla ne selviävät. Niitä on niin paljon, että en viitsi listata niitä. Yksinäinen ja bitter troll -ihmisparka kenties löytä ystävä tai sex partner juuri sinusta. Vain kahden minuutin viiveellä ilmoittautui ensimmäinen halukas varmistamaan väitteeni todeksi kahdella viestillä, odotettavissa uusia viestejä häneltä ja uusia ilmoittautumisia toisilta.

Tästä bearin postauksesta voi jokainen päätellä mikä ja millainen henkilö hän on. Aapon multipersoonallisuus koostuu pieninä äksyinä fragmentoituneina palasina näistä: Ainoana hoitokeinona tietysti on se, että tämmöisen ihmisen huomio kiinnitetään vastatrollauksella, jolloin hän ei ole yhteiskunnalle ja lähimmäisilleen vaaraksi.

Tästä voitte tosiaan päätellä mikä ja millainen henkilö aapolle olen. Sinun vanhemmat ovat varmaakin onnellisia, kun saavat ylpeänä esitellä sukulaisille ja tuttavilleen näitä laadukkaita postauksia: D Mitä muuta hienoa osaat josta vanhempasi voivat olla ylpeitä sinusta: Tarkoittanet itseäsi tällä, kun sopii sinuun kuin nenä päähän?

lesbot rakastelee suomi treffi

Lesbot rakastelee suomi treffi -

Toisetkin heräsivät kamiinan luukun kolahteluun. Mä en tarvii toista ihmistä ollakseni minä ja ollakseni onnellinen, mulla on elämää ilman miestäki. US video helsingissä ja unisex tamperella. Oon 22v ja jo teini-iästä lähtien oon ihastunut vain tyttöihin. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Ilmoituksen tekeminen ja ilmoitukseen vastaaminen maksullista. Hän huomasi Jaakon katselevan … Lue lisää ». Kaikki jotka omistaa kikin. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Tyttö oli tervehtinyt iloisesti ja antanut minulle … Lue lisää ». Tältä naiset näyttävät orgasmin aikana — ennen ja jälkeen -kuvat! Miten teihin tehdään vaikutus lue: Tämä tapahtui äitini ollessa hieman yli

1 thoughts on “Lesbot rakastelee suomi treffi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading